about meAbout me

Welkom op mijn website!

Ik ben Katinka Oorsprong, geboren in 1977 met altijd al een grote passie voor fotografie. Vooral de laatste jaren heeft dit een extra vlucht genomen. Kinderen en interessante, mooie mensen hebben mijn voorkeur. Maar ook experimenteren met licht en lange sluitertijden vind ik erg leuk om te doen.

Ik volg regelmatig cursussen en workshops om inspiratie op te doen en mijn technieken te verbeteren. Daarnaast heb ik begin 2011 de vakopleiding en specialisatie aan de Fotovakschool in Amsterdam met succes afgerond.

De vele enthousiaste reacties van vrienden, familie, kennissen, kennissen van vrienden en volslagen onbekenden overtuigden mij dat ik meer met deze passie moest doen. Om een lang verhaal heel kort te maken: dat ben ik dus gaan doen.

Ik ben beschikbaar voor iedereen die graag mooie en bijzondere foto’s wil van zijn of haar kinderen (kleinkinderen, neefjes, nichtjes…) of een bolle buik. Maar ook portretten of als je dat hele speciale moment wilt vastleggen zoals je bruiloft

Ik sta open voor leuke ideeën of help je met het creëren ervan en zet deze graag voor jou of jullie op de gevoelige plaat. Bekijk mijn portfolio en oordeel zelf!

Mail naar info AT aboutpictures DOT nl of vul het contactformulier in voor meer informatie en dan neem ik contact met je op!